Në përvjetor 

DAFINA MULLA

DAFINA MULLA

Prof. dr. ass. sc. farmaceutike

Butësia në sytë e tu engjëllorë kishte një mesazh që na dëftoje: ”Prova e juaj për dashurinë ndaj meje është të vazhdoni të qëndroni...se do të jem me ju gjithë kohën”. Koha dhe hapësira nuk mund t’i zbehin dhe t’i shlyejnë kujtimet për shëmbëlltyrën Tënde si bijë e motër.
Dafinë, Ti je jeta jonë, dita që në çdo çast thuret me kujtime...!

 

Të pikëlluar: nëna Afërdita, babai Shemi, vëllai Atdheu.

Data e publikimit: 23.12.2020
Shpërndaje
Të tjera