DRITA (SINAN BUJUPI) AJAZI

DRITA (SINAN BUJUPI) AJAZI

(2.8.1948 - 23.12.2017)

E dashur Dritë,
E dashur Nënë,
E dashur Gjyshe,
E dashur Stërgjyshe,
Sot u mbushën tre vjet që shkove në përjetësi si ylli polar për të jetuar gjithmonë në shkëlqimin e diellit.
Pusho e qetë në parajsën e përjetshme. 
Të qoftë i lehtë dheu i Amerikës, mikes së përjetshme të kombit shqiptar!

 

E përkujtojnë: bashkëshorti Tahiri,   vajzat Vlora, Ardiana, Arbëria e Saranda,  rejat Saranda e Dorina,  djemtë Enveri e Gentriti,  nipat Butrinti, Tarioni, Venhari, Altoni, Elioni, Krenari, Lioni e Trimi,   mbesat Tansu, Endrina, Altiona, Melody e Sierra dhe stërmbesa Barta.

Data e publikimit: 23.12.2020
Shpërndaje
Të tjera