Njoftojmë familjarët, miqtë dhe të afërmit se, më 16 nëntor 2020, ndërroi jetë nëna dhe gjyshja jonë 

NEZAFETE BINISHI PULA

NEZAFETE BINISHI PULA

Varrimi i së ndjerës bëhet në varrezat e qytetit të Gjakovës, të martën, më 17 nëntor, në ora 15:00. Për shkak të pandemisë nuk do të ketë të pame dhe varrimi do të bëhet me praninë e familjes së ngushtë.

 

E kujtojnë me shumë mall: fëmijët Blerimi dhe Flutra, familja e Bardhit, nipat dhe mbesat dhe gjithë familjet Pula e Binishi.

Data e publikimit: 16.11.2020
Shpërndaje
Të tjera