Sot, më 9.11.2020, mbushen dy vjet që kur ike në amshim, e ne na le të pikëlluar

MYBEZENE  (IBRAHIM) LIMANI

MYBEZENE (IBRAHIM) LIMANI

Tani e kemi shumë vështirë të shkruajmë përvjetorët e vdekjes sate. Vitet po kalojnë, por dhimbja dhe malli për Ty veç sa po vijnë e po shtohen. Jeta pa Ty na u bë e rëndë. Ndjesë paç!

Të përkujton me mall e dhembje shpirtërore familja.

Data e publikimit: 09.11.2020
Shpërndaje
Të tjera