Sot, më 8 nëntor 2020, u mbushën 19 vjet pa më të dashurin tonë

REXHEP HAJDARI

REXHEP HAJDARI

(1950 – 2001)

Patëm fatin që në jetë patëm një bashkëshort dhe prind si ti. Edukata që na dhe do të jetë frymëzim në jetë për ne dhe pasardhësit e tu, e që ende patëm nevojë për praninë tënde.
Krenohemi me Ty...!

E kujtojnë: bashkëshortja Ajshja, djemtë Ekremi e Jetoni, reja Arlinda, mbesa Enea, nipi Ylli, vajza Ylberina me bashkëshortin Ardianin dhe fëmijët Ruena, Vlera e Trimi.

Data e publikimit: 08.11.2020
Shpërndaje
Të tjera