NËPËR FILM

Rrugëtimi i bukur i Basri Lushtakut me filmin

 

Aktori i njohur kosovar, Basri Lushtaku, vjen në emisionin “Nëpër Film” me një rrëfim personal për angazhimet e tij në kinematografi dhe shumë më shumë. Në këtë intervistë, aktori i kujtoi disa prej roleve më të njohura filmike, bashkëpunimin me regjisoret kosovare, sfidat me të cilët përballet komuniteti artistik dhe të tjerë.

“Ne si aktorë e kemi për detyrë të punojmë ose kërkojmë role. Kur kemi ndonjë audicion për filma natyrisht që secili aktorë ka dëshirë të marr pjesë në to, dhe pastaj nëse e gjen gjuhën e përbashkët me regjisorin dhe e pëlqen skenarin, atëherë është kënaqësi edhe të punosh në një film”.