NËPËR FILM

Shkolla “Cineks” sjell programin “Shkrim për kulturë dhe kinema”

 

Organizata “Institute Undesignate” dhe Shkolla “Cineks”, e kanë organizuar programin “Shkrim për kulturë dhe kinema”, që parimisht për qëllim e ka zhvillimin e aftësisë së shkrimit për kulturë dhe film.

Gjithçka rreth programit, temave që i trajton, ligjëruesve e shumëçka tjetër na tregoi mysafiri i radhës në emisionin “Nëpër Film”, Lum Çitaku, themelues i “Institute Undesignate” dhe “Cineks”.