NËPËR FILM

“DokuFest” vjen me një edicion jubilar të veçantë

 

Festivali ndërkombëtarë i filmit dokumentar dhe të shkurtër, “DokuFest” sivjet e shënon edicionin e 20-të. Me një program të pasur filmash e aktivitete të shumta kulturore e argëtuese, shënohet edicioni jubilar i kësaj ngjarjeje që mbahet në Prizren, nga 6 deri më 14 gusht.

Më shumë hollësi i ndau producentja e festivalit, Alba Cakalli, e cila këtë javë ishte e ftuar në emisionin “Nëpër Film” dhe ku ndër të tjera tregoi edhe për fushatën e “DokuFestit” të sivjetmë.