NËPËR FILM

Afrim Muçaj, një dekadë me filmin

I ftuari i radhë në emisionin “Nëpër Film” ishte aktori i njihur i filmit dhe teatrit, Afrim Muçaj.

 

I ftuari i radhë në emisionin “Nëpër Film” ishte aktori i njihur i filmit dhe teatrit, Afrim Muçaj.

Me aktorin diskutuam për rrugëtimin e tij dhjetë vjeçar në fushën e filmit, rolet në projekte të suksesshme dhe të shpërblyera nëpër festivale vendore dhe ndërkombëtare, ndikimin e pandemisë në jetën e tij personale dhe profesionale dhe shumë çka tjetër.