NËPËR FILM

More Raça organizon javën ndërkombëtare të filmave të grave në Prishtinë

 

Regjisorja More Raça është e ftuara e radhës në emisionin “Nëpër Film”.

Me të diskutuam për organizimin e edicionit të parë të “Prishtina International Women’s Film Week”, ngjarje kjo ku promovohen filma të realizuar nga regjisore gra dhe që e trajtojnë temën e gruas.