NËPËR FILM

Për herë të parë në 19 vjet të organizimit, “DokuFest 2020” vjen online

Festivali Ndërkombëtar i Filmit Dokumentar dhe të Shkurtër, i është përgjigjur situatës së krijuar nga pandemia e koronavirusit, duke u organizuar në formatin online.

Drejtuesit e festivalit më të madh në vend, duke ndjekur paqartësitë që po e përcjellin krizën globale të shkaktuar nga pandemia, si dhe duke pasur parasysh njoftimet e fundit të Qeverisë, kanë vendosur që edicioni i 19-të të bartet në sferën digjitale.