N'shpi

Ferma e lopëve i bën bashkë gjermanin e amerikanen

 

Në edicionin festiv të emisionit “N’shpi” në KTV, në rubrikën “Buka jonë, goja huj”, dy nacionalitete të ndryshme, njëri gjerman e tjetra amerikane, u bënë bashkë me autorët e emisionit, Erjona Gjikolli dhe Armend Shala, për të ngrënë drekën e fundvitit.

Një tavolinë tradicionale kosovare u shtrua në fermën e qumështores “Drena” në Gurakoc të Istogut.