Metro

Dyshohet për konfrontim mes punëtorëve të Stacionit të Autobusëve dhe anëtarëve të Bordit

 

Punëtorët e Stacionit të Autobusëve në Prishtinë dyshohet se janë konfrontuar me anëtarët e Bordit, për çka ka ndërhyrë edhe Policia.

Siç është bërë e ditur për KOHËN, përleshja ka ndodhur teksa është mbajtur mbledhja e bordit.