Metro

Opozita në Prishtinë kërkon të shkarkojë aksionarët në ndërmarrjet publike komunale

Ndertesa e Komunes se Prishtines
Foto: KOHA
 

Opozita në Prishtinë ka kërkuar seancë të jashtëzakonshme të Kuvendin Komunal.

Koha ka mësuar se opozita do të tentojë të marrë ndërmarrjet publike komunale duke shkarkuar aksionarët e koalicionit LDK-PDK dhe duke zgjedhur aksionarë nga partitë opozitare si Vetëvendosje e AKR.