Metro

Theret një qen në qendër të Prishtinës

 

Një qen është therur në qendër të Prishtinës.

Avokati Arianit Koci ka publikuar video dhe fotografi të qenit dhe ka thënë se qeni është therur nga një person qenin e të cilit kinse ia kishte sulmuar.