Metro

Mbesin pa ujë dy rrugë në Fushë-Kosovë

 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar se për shkak të një defekti kanë mbetur pa ujë rrugët “Nënë Tereza” dhe “Peja” në Bresje.

Sipas njoftimit, defekt ka pasur në sistemin e rrjetit të ujësjellësit në rrugën “Nënë Tereza” në Fushë-Kosovë.