Arbëri

Qytetarët e Prishtinës kërkojnë zbritje të çmimit të qirasë

Descriptive Text

Ndërmarrja Publike Banesore, qiramarrësit, punëtorët e lokaleve dhe qytetarë të tjerë, të mërkurën protestuan për rritjen e çmimit të qirasë për lokalet në Prishtinë.

Protestuesit kërkuan zbritje të çmimit të qirasë, pasi sipas tyre, nuk mund të vazhdojnë punën me çmim të ngritur.

Ata janë në pritje të takohen me kryetarin e Komunës, Përparim Rama.