Metro

Prishtina përfshihet në programin e MSH-së për vizita në shtëpi për gratë shtatzëna dhe fëmijë deri në 3 vjeç

 

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në projektin “Vizita në shtëpi për gratë shtatzëna dhe fëmijët 0-3 vjeç”, është përfshirë edhe Komuna e Prishtinës.

Në njoftimin e ministrisë thuhet se të mërkurën, ministri Arben Vitia do të marrë pjesë në fillim të programit, ku do të përfshihet edhe Komuna e Prishtinës.