Metro

“Rruga A” e përshpejton inicimin e planit rregullues për lagjen “Kalabria”

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Për vite të tëra banorët e kësaj lagjeje kanë mbetur pa investuar në shtëpitë dhe tokat e tyre.

Në vitin 2013 është bërë edhe plani rregullues i hollësishëm për këtë lagje në bazë të së cilës ishte caktuar edhe koeficienti i ndërtimit prej 1.8.