Metro

Regjistrimi i popullsisë, Prishtina pritet t’i ketë rreth 300 mijë banorë

 

Me regjistrimin e fundit të popullsisë në vitin 2011, Prishtina numëron rreth 200 mijë banorë.

Me tollovitë e mëdha në qytet dhe numrin e madh të qytetarëve shihet se ky numër ka ndryshuar dukshëm.