Metro

Të martën fillojnë vizitat sistematike të Drejtorisë së Shëndetësisë në shkollat e Prishtinës

 

Drejtoria e Shëndetësisë në Prishtinë do të fillojë vizitat sistematike për nxënësit në të gjitha shkollat fillore të kryeqytetit.

Sipas një komunikate për media, këto vizita do të realizohen nga stafi i kujdesit parësor shëndetësor dhe organizohen në bashkëpunim me Drejtorinë e Arsimit dhe kanë si synim kontrollin shëndetësor të të gjithë nxënësve në shkolla, parandalimin e sëmundjeve, promovimin e shëndetit dhe edukimin shëndetësor.