Metro

Kryetari i Prishtinës tregon për momentin më të vështirë të jetës

 

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka treguar në emisionin “Sot” në KTV, se cili ka qenë momenti më i vështirë në jetën e tij.

Rama ka thënë momenti më i vështirë ishte kur e kishte telefonuar familja gjatë luftës në Kosovë për t’i kërkuar ndihmë financiare dhe ai nuk kishte mundësi t’i ndihmonte.