Metro

Grupi “Qytetarët Aktivë” kërkon anulimin e vendimit për mbajtjen e “Sunny Hillit” në Gërmi

Sunny Hill - Festival
Foto ilustrim
 

Organizata joqeveritare “Qytetarët Aktivë”, ka kërkuar nga institucionet e shtetit që të anulohet vendimi për mbajtjen e festivalit “Sunny Hill” në ambientet e parkut të Gërmisë.

Sikurse më datë 26 qershor, edhe në fillim të muajit gusht, pak ditë para se të nis ky festival, “Qytetarët Aktivë” qëndron kundër këtij vendimi për çka thotë se procedura e lejimit të mbajtjes së këtij festivali brenda një zone të mbrojtur si Gërmia, ka shkelje procedurale dhe materiale.