Metro

Transporti urban pa pagesë për vikend në Prishtinë

Foto: KOHA
 

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se të shtunën dhe të dielën, transporti me trafikun urban, do të jetë pa pagesë.

“Për të mirën e Kryeqytetit, ju inkurajojmë që sa më shumë të përdorni transportin publik dhe alternativ”, thuhet në njoftim.