Metro

Dumoshi i quan vite të humbura për Prishtinën ato në të cilat udhëhoqi Ahmeti

 

Vlora Dumoshi, shefe e stafit në Kabinetin e kryeministrit Isa Mustafa, ish-drejtoresh për Kulturë në Komunën e Prishtinës derisa atë e drejtonte Mustafa, ka kritikuar të parin aktual të kryeqytetit, Shpend Ahmeti.

“Dështimet evidente në të gjitha fushat e jetës, Shpend Ahmeti po përpiqet t’i fshehë pas një autoveture. E turpshme, jodinjitoze dhe fyese në raport me qytetarët, qasja e Ahmetit ndaj kryeqytetit në katër vitet e fundit, të cilat lirisht mund të konsiderohen vite të humbura për Prishtinën”, ka thënë Dumoshi.