Metro

Nënshkruhet marrëveshja mes Komunës së Prishtinës dhe Policisë për shfrytëzim të pronës

Komuna e Prishtinës
 

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se të martën është nënshkruar kontrata për shfrytëzim të pronës së paluajtshme mes kryetarit të Komunës, Përparim Rama dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, Samedin Mehmeti.

Sipas marrëveshjes, rregullohen të drejtat e shfrytëzimit të pronës komunale për nevoja të institucioneve qendrore.