Metro

Statusi i pazgjidhur i lë zjarrfikësit me staf të përgjysmuar dhe të vjetruar

 

Kanë vendosur disa kova për të pritur pikat e ujit që pikojnë brenda.

Megjithëse është rinovuar një herë nga Komuna e Prishtinës, çatia e objektit të zjarrfikësve vazhdon të jetë e dëmtuar dhe të sjellë probleme sa herë që bie shi.