Metro

Arsyetohet Rama: Disa këshilltarë janë të jashtëm

 

Kryetari i Prishtinës ka arsyetuar emërimet në kabinetin e tij. KOHA ka raportuar të enjten se kryetari Përparim Rama po shkel Ligjin për Kryeqytetin, pasi ka emëruar tetë këshilltarë e që me këtë ligj, neni 15, specifikohet se kryetari i Prishtinës ka të drejtë të emërojë vetëm deri në pesë këshilltarë.

Në njoftimin e parë zyrtar, Rama nuk pati treguar se sa janë këshilltarë të brendshëm dhe sa të jashtëm, dhe vazhdon njëjtë të mos tregojë se cilës kategori këshilltarësh u takojnë emrat që ka publikuar.