Metro

Mbi 4000 raste aktive me COVID-19 në Prishtinë

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Prishtina aktualisht ka numrin më të lartë të rasteve aktive me COVID-19.

Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, në kryeqytet janë 4144 raste aktive me koronavirus, derisa pas Prishtinës, me numër më të madh janë Mitrovica me 833, Peja me 580, Gjakova me 442, dhe Gjilani me 441 raste aktive.