Metro

Prishtina ndriçohet, por vonohet me festivalin “Verë n’dimër”

 

Për vite me radhë shtëpizat prej druri vendosen në sheshet e Prishtinës për të ofruar ngrohtësi në të ftohtin e dhjetorit.

Përderisa vite më parë vendoseshin edhe në sheshin “Zahir Pajaziti”, këtë vit janë vendosur vetëm në sheshin “Skënderbeu”, megjithatë, nuk janë hapur ende për t’i shërbyer qytetarët me verëra dhe çaje të nxehta.