Metro

Ahmeti ia jep tastierën Ramës, por s’dihet ku e la kompjuterin

 

Shpend Ahmeti është larguar përfundimisht nga Komuna e Prishtinës derisa i ka liruar edhe zyrën pasardhësit, Përparim Rama.

Ai në momentin e pranim-dorëzimit ia ka dhuruar Ramës një tastierë në të cilën nuk ishin shkronjat “P” dhe “R”.