Metro

Prishtina ka 66 raste aktive me koronavirus

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Prishtina vazhdon të jetë e para për nga numri i rasteve aktive me koronavirus në nivel vendi.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se aktualisht në Prishtinë janë 66 raste, pasuar nga Ferizaj që ka 45, Gjilani 22 dhe Prizreni 21.