Metro

Blerand Stavileci, nënkryetar i Prishtinës

 

Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Partia Demokratike e Kosovës pritet që të bashkëpunojnë në Komunën e Prishtinës dhe pozitën e dytë më të rëndësishme, atë të nënkryetarit, ta marrë Blerand Stavileci i PDK-së, siç ka mësuar KOHA.

Stavileci më parë ka qenë këshilltar komunal, ndërsa ka luajtur e ka udhëhequr klubin e basketbollit të kryeqytetit.