Metro

Komuna hesht, linjat private rrisin çmimin e biletave pa leje

 

Tri kompani private të transportit publik kanë ngritur çmimin e biletave në 50 centë, pa e marrë dritën e gjelbër nga Komuna e Prishtinës.

Dy muaj pas kërkesës së parë drejtuar Komunës për rritjen e çmimit prej 10 centësh, linjat 7A, 7B dhe 3A -“Qendra 1” kanë vendosur që të bëjnë këtë ndryshim pasi kryetari në largim, Shpend Ahmeti, nuk u ka kthyer përgjigje kërkesës së tyre.