Metro

92 raste aktive me COVID-19 në Prishtinë

 

Komuna e Prishtinës vazhdon të jetë komuna me më së shumti raste aktive me COVID-19.

Kryeqyteti ka 92 raste aktive me koronavirus, duke lënë pas Prizrenin me 39, Ferizajn me 38. Obiliqin me 28 dhe komunat tjera me më pak raste.