Metro

AKR-ja kërkon rinumërim të plotë të votave në Prishtinë

FOTO: KOHA
 

Gëzim Mehmeti, kandidati i Aleancës Kosova e Re për Prishtinën, në një konferencë për media ka kërkuar rinumërim të plotë të votave në këtë komunë.

Sipas tij, këto zgjedhje janë manipuluar nga individë dhe subjekte tjera politike por nuk ka përmendur emra.