Metro

Kandidatja e Nismës për asambliste ankohet se nuk e mori as votën e vet

 

Kandidatët për asamble në zgjedhjet lokale të 17 tetorit po raportojnë për parregullsi në këtë procesor zgjedhor. Njëra nga to është edhe kandidatja e Nismës Socialdemokrate në Prishtinë, Lejla Gashi.

Ajo përmes një postimi në Facebook pretendon se nuk e mori as votën e vet në vendvotimin ku ka votuar ajo, 1924E/02R, dhe për këtë ka ofruar foto si dëshmi.