Metro

Prishtinë, “Bregu i Diellit” e “Muhaxherët” mbesin pa ujë

 

Banorët e lagjeve “Bregu i Diellit” dhe të “Muhaxherëve” në Prishtinë kanë mbetur pa furnizim me ujë.

Nga Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” kanë thënë se kjo është për shkak të dëmtimit të gypit fi 250 mm nga palët e treta.