Metro

Prishtina me më së shumti raste aktive me COVID-19

 

Komuna e Prishtinës vazhdon të mbetet komuna me më së shumti raste aktive me COVID-19.

Kryeqyteti ka 198 raste aktive me koronavirus, duke lënë pas Gjilanin me 77, Prizrenin me 73, Ferizajn me 66, Rahovecin me 59 dhe komuna tjera me më pak raste.