Metro

Prishtina me më së shumti raste aktive me COVID-19

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Prishtina vazhdon të ketë numrin më të madh të rasteve aktive me COVID-19. Aktualisht në Prishtinë janë 2426 raste aktive.

Pas saj është komuna e Prizrenit me 995 raste dhe ajo e Fushë Kosovës me 865.