Metro

Komuna e Prishtinës shet 134 vetura për 15 mijë euro

 

Ankandi nuk është hapur ende, por Komuna e Prishtinës ka dhënë lejen për shitjen e disa prej këtyre veturave.

Me 23 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi Komunal i Prishtinës ka miratuar shitjen e 134 veturave dhe motorëve që po qëndrojnë në “Tregun e Veturave” të Prishtinës, në vlerë prej 15 mijë e 670 euro.