Metro

Prishtina, qytet i papërshtatshëm për nënat me karroca

 

Më shumë i duhet të ecë në rrugë sesa në trotuar. Nëna Remzije Makolli sa herë del me karrocë rrezikon fëmijën dhe veten e saj duke ecur jashtë trotuareve. Këto të fundit janë të zëna me vetura në shumë pjesë të qytetit.

Trotuaret janë të papërshtatshme dhe nuk ofrojnë qasje të lehtë në hipje dhe zbritje nga to.