Metro

Java Olimpike vijon me mbjelljen e drunjve në Prishtinë

 

Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me organizatën “Let's Do It Kosova” dhe Ministrinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit po vazhdojnë shënimin e Javës Olimpike me aktivitete të ndryshme.

Dita e dytë filloi me mbjellje të pemëve në zonën e Veternikut në kryeqytet, ku i pranishëm ishte edhe sekretari i përgjithshëm i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK) Eroll Salihu, dhe po vazhdon me një turne të futbollit, përcjell KosovaPress.