Metro

“Te Pema”- E tharë dhe e harruar nga Komuna e Prishtinës

 

U vendosën në qendër të Prishtinës për të përmirësuar cilësinë e ajrit

Por disa nga këndet e njohura si “Te pema” janë tharë dhe ka kohë që as nuk janë ujitur