Metro

Komuna e Prishtinës subvencionon mbi 10 mijë qytetarë që e kaluan COVID-19 me nga 50 euro

Komuna e Prishtinës subvencionon mbi 10 mijë qytetarë që e kaluan COVID-19 me nga 50 euro
 

(EkonomiaOnline) - Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Muhedin Nushi, në një intervistë për Ekonomia Online tha se në dhjetor dhe janar janë subvencionuar 10 mijë e 320 qytetarë të cilët kanë kaluar Covid-19 me nga 50 euro.

Sipas tij, kjo në shumë totale arrin shifrën prej 652 mijë e 750 eurove, duke shtuar që brenda një jave do të fillojë rialokimi i mjeteve të tjera.