Metro

Komuna premton: Prishtina do të bëhet me lumë

Komuna premton: Prishtina do të bëhet me lumë

Prishtevka dhe Vellusha, ishin dy lumenjtë e kryeqytetit, të cilët u mbuluan vite më parë dhe u shndërruan në rrjet kanalizimi.

 

Prishtevka dhe Vellusha, ishin dy lumenjtë e kryeqytetit, të cilët u mbuluan vite më parë dhe u shndërruan në rrjet kanalizimi.

Nga atëherë Prishtina njihet si qyteti pa lumë. Por, kjo nuk do të jetë kështu edhe për kohë të gjatë.