Metro

Ndryshohet emri i rrugës “Afrim Zhitia”, kundërshtojnë banorët

Ndryshohet emri i rrugës “Afrim Zhitia”, kundërshtojnë banorët

Dikur kjo rrugë e kishte emrin “Afrim Zhitia” e që përkon edhe me rënien e heroit gjatë luftës këtu.

 

Dikur kjo rrugë e kishte emrin “Afrim Zhitia” e që përkon edhe me rënien e heroit gjatë luftës këtu.

15 vjet më vonë , Komuna e Prishtinës ndryshon emërtimin e rrugës në “2 Nëntori”, e që është data e rënies së Afrim Zhitisë dhe Fahri Fazliut.