Metro

Komuna e Prishtinës paditet nga qytetari me aftësi të kufizuara

Komuna e Prishtinës paditet nga qytetari me aftësi të kufizuara
 

Udhëheqësi i zyrës së HANDIKOS-it në Prishtinë, Faruk Kukaj, në cilësinë e qytetarit të Prishtinës sot ka marrë pjesë në seancën fillestare në Gjykatën Themelore të Prishtinës, me rastin e padisë që e kishte ushtruar para dy vitesh ndaj komunës së Prishtinës për diskriminim në qasjen infrastrukturore.

Kukaj pas seancës ka deklaruar me këtë rast se ai dhe personat të tjerë me aftësi të kufizuara e kanë problem lëvizjen në kryeqytet dhe në institucione, qoftë publike apo private.