Metro

500 përfitues nga 16.227 aplikues të prekur me COVID-19 në Prishtinë

500 përfitues nga 16.227 aplikues të prekur me COVID-19 në Prishtinë
 

Në aplikimin online për ndihmë të qytetarëve të prekur nga Covid-19 në Komunën e Prishtinës deri tani kanë aplikuar 16 mijë e 227 qytetarë, ku prej tyre vetëm 500 u janë ekzekutuar mjetet.

Në një përgjigje Komuna e Prishtinës ka thënë se listat e qytetarëve tashmë janë dorëzuar në Ministrinë e Financave dhe se ekzekutimi ka filluar.