Metro

Ahmeti: Nuk kemi kërkesë nga Qeveria për stolisjen e Prishtinës për 28 Nëntor

Ahmeti: Nuk kemi kërkesë nga Qeveria për stolisjen e Prishtinës për 28 Nëntor
 

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka thënë se kur ai dhe punëtorët e Komunës janë duke u marrë me menaxhimin e situatës me pandeminë COVID-19, asamblisti i Vetëvendosjes në Kuvendin Komunal, Egzon Azemi, është duke u marrë me stolisje të kryeqytetit për festën e 28 Nëntorit.

“E mirë ideja! Ashtu kështu jemi duke u marrë me pandemi me staf më shumë se të përgjysmuar! Ne me pandemi, e dikush me stolisje!”